Niektoré problémy pri evidencii tržieb elektronickou registračnou pokladnicou vo vzťahu k dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Vystavenie dokladu elektronickou registračnou pokladnicou a vystavenie zjednodušeného daňového dokladu. Úhrada vystavenej a zaúčtovanej faktúry v hotovosti. Stornovanie zaúčtovanej faktúry. Stornovanie prijatej úhrady v elektronickej registračnej pokladnici. Predaj tovaru, ktorého vlastníkom je platiteľ dane, neplatiteľom dane.