Podnikateľské prostredie v názoroch a číslach. 1
Prvá etapa výskumu podnikateľského prostredia v SR, ktorý realizovala Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania. Názory obyvateľov na podnikanie, podnikateľov a na rozvoj súkromného sektora.