Podnikateľské prostredie v názoroch a číslach. 4
Výsledky reprezentatívneho výskumu verejnej mienky obyvateľov Slovenska, ktorý realizovala Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania. Názory podnikateľov na hlavné prekážky podnikania, na využitie foriem pomoci podnikateľom, na zavedenie registračných pokladníc a na informovanosť. Potreba vzdelávania a záujem oň.