Poznať svojho zákazníka Šesťdesiatka bratislavských obchodných domov Dunaj - Seewaldová, A.
Prezentácia obchodného domu Dunaj. Trendy firemnej stratégie. Personálne otázky. Predajná a nákupná politika firmy.