Tendence rozvoje malého a středního podnikání
Závislosť efektívneho fungovania ekonomického systému na racionálnej kombinácii malého a stredného podnikania (MSP). Význam malých a stredných podnikov. Funkcia MSP v trhovom hospodárstve. Tendencie ďalšieho rozvoja MSP. Franšízing ako forma spolupráce MSP a veľkých firiem.