V obchodovaní sa im darí, lebo sa nebáli zmien Kerametal si poradil nielen s rozpadom východných trhov - Seewaldová, A.
Začiatky Kerametalu. Transformácia po rozpade ČSFR. Rozšírenie spolupráce spoločnosti na celom svete. Obchody Kerametalu. Personálne zmeny.