Výroba kráča na Východ Vyrobíme, vyvezieme, dovezieme - a platíme raz toľko za ten istý tovar - Krištofičová, Dagmar
Orientácia textilného priemyslu na Východ. Dovoz z oblasti textilu a odevov. Finančná stratégia priemyselných podnikov. Zahraničný kapitál.