Známka dobrého leasingu So širokou paletou kvalitných služieb za náročnými zákazníkmi - Luptáková, O.
Získavanie investičných prostriedkov v podmienkach slovenskej ekonomiky. Vznik leasingovej spoločnosti BPT Leasing v roku 1993. Cieľ spoločnosti.