Controlling - stimulátor a koordinátor prosperity podniku - Vácha, S.
V apríli 1995 sa konal v Prahe seminár "Ako zvýšiť výsledky finančného a ekonomického riadenia pomocou controllingu - metódy na zaistenie rentability a zníženia nákladov podniku". Témy zahŕňali pojem a podstatu controllingu a skúsenosti s jeho zavádzaním v podnikoch ČR.