Efektivní plánování - podmínka růstu produktivity - Weiss, W.H
Efektívne plánovanie kladie dôraz na ľudské zdroje. Kroky potrebné na zostavenie plánu. Dôsledky absencie efektívneho plánovania. Plánovanie zlepšuje pracovnú morálku a postoje zamestnancov. Plánovanie patrí k najdôležitejším funkciám manažmentu.