K problematike zákona o konkurze - Tkáčik, R.
Niektoré problémové otázky právnej úpravy zákona o konkurze a vyrovnaní a jej uplatňovanie v praxi. Niektoré legislatívno-technické nedostatky právnej úpravy. Námety na legislatívne riešenie. Smery, v ktorých sa novelizácia konkurzného a vyrovnacieho konania ukazuje ako žiaduca. Príspevok zo seminára Centra pre hospodársky rozvoj zameraný na zákon o konkurze a vyrovnaní.