Čtyři kroky k obratu firmy
Štyri základné pravidlá tzv. turnaroundu (obrat firmy): 1. zaistiť firme správne zameranie, 2. analýza výkonnosti najsilnejších konkurentov (benchmarking konkurentov), 3. vniesť do firmy čo najviac novej krvi (noví ľudia do manažérskych funkcií), 4. dať šancu zbohatnúť tím, ktorí najviac prispievajú k tvorbe hodnôt.