Účelom likvidácie je ozdravenie Osobitný účet má znížiť nepríjemnú situáciu - Kerekeš, Juraj
Podmienky uskutočňovania procesu likvidácie štátnych podnikov. Použitie prostriedkov. Vysporiadanie majetkových pomerov.