Dokedy zotrvajú vo funkciách? - Klučka, P.
Generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy Ing. Peter Klučka o cestovaní hromadnými dopravnými prostriedkami v hlavnom meste SR. Výkony a zdroje financovania MHD. Možnosti odstránenia nedostatkov MHD.