Rozvoj súkromného sektoru v cestnej doprave. 2 Podnikanie v cestnej doprave - Tikl, V.
Riešenie niektorých kľúčových otázok a úloh rozvoja dopravy. Cestná doprava - dopravná infraštruktúra. Cestná doprava a súkromní dopravcovia. Zapojenie Slovenska do medzinárodnej prepravy. Privatizácia v oblasti cestnej dopravy. Problémy rozvoja súkromného sektoru v cestnej a automobilovej doprave. Štatistické vyhodnotenie prieskumu v nákladnej automobilovej doprave.