Investice do železniční infrastruktury České republiky a možnosti financování modernizace železničních koridorů - Hlídek, V.
Celkový národohospodársky pohľad na materiál "Rozvoj dopravných sietí ČR do r. 2007". Koncepcia rozvoja železničnej infraštruktúry. Celkový rozvoj dopravnej infraštruktúry ČR. Možnosti financovania modernizácie železničných koridorov: A/ Stratégia financovania domácim trhom. B/ Stratégia financovania z komerčných zdrojov. C/ Stratégia financovania medzinárodnými peňažnými ústavmi. D/ Stratégia financovania využívaním zahraničnej pomoci a ďalších zdrojov.