Ako ďalej s vymedzením profesií účtovník a audítor - Ihnát, Michal
Reforma v účtovníctve. Kvalifikovaný účtovník - odborná príprava. Profesia audítorov. Vyhláška FMF č.63/1989 o overovateľoch a ich činnosti. Zákon SNR o audítoroch. Osvedčenie spôsobilosti na výkon činnosti audítora. Školenia a semináre pre účtovníkov a audítorov.