Medzinárodné účtovníctvo. 2 - Rakúsko - Daniel, Peter
Ďalší zo seriálu článkov o hlavných zásadách účtovania vo vybraných európskych krajinách. Prispôsobovanie súčasného rakúskeho účtovníctva štandardom EÚ. Výkazy finančného účtovníctva. Zásady účtovania a zostavovania účtovných výkazov. Výkaz ziskov a strát. Činnosť rakúskej komory audítorov a daňových poradcov.