K niektorým problémom jednoduchého účtovníctva - Pecháčová, Tatjana
Kontrola v peňažnom denníku. Interpretácia pojmov v jednoduchom účtovníctve. Pravdivé zobrazenie javov a procesov pri reálnej činnosti hospodárskeho subjektu. Vypovedacia schopnosť jednoduchého účtovníctva. Prehľady o peňažných prostriedkoch. Klasické nazeranie na účtovníctvo.