Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 6 - Boušková, Dagmar
Účtová trieda 2 - Finančné účty. Účtovanie na devízovom účte. Účtovanie valutovej pokladnice. Účtovanie eskontných úverov. Účtovanie krátkodobého finančného majetku. Účtovanie vlastných akcií. Účtovanie emitovaných dlhopisov. Účtovanie krátkodobých dlhopisov.