K členeniu nákladov podľa ich vzťahu k objemu produkcie Na pomoc malým a stredným podnikateľom - Laučík, Zdenko
Charakteristika výrobných nákladov. Druhy: fixné a variabilné. Členenie variabilných nákladov na proporcionálne, degresívne a progresívne. Zmiešané náklady. Príklad.