Dlhopisy akciovej spoločnosti Matador, a.s. Púchov - Žitňanský, Eduard
Akciová spoločnosť Matador Púchov financuje modernizáciu výroby dopravných pásov emisiou dlhopisov za 200 mil. Sk. Predmet podnikania spoločnosti. Inovačné zámery. Cenné papiere. Majetková a kapitálová štruktúra spoločnosti. Výnosy, náklady a zisk. Vývoj bilancie zdrojov a potrieb.