Informačné technológie
Z obsahu prílohy: Počítačové vírusy a ochrana pred nimi. Dar aj pre slovenské školy. P6 už ako Pentium Pro. Teleworking - nový štýl práce. Prvá generácia mikroprocesorov. Digital PC na slovenskom trhu. Nové servery IBM RISC. Objektovo orientovaný systém.