Ekonomická encyklopédia - Smreková, Marta
Ekonomická encyklopédia z vydavateľstva Sprint Bratislava bola vypracovaná 30-členným autorským kolektívom pod vedením Prof. Ing. Ľ. Michníka, CSc. Obsahuje tematické okruhy: všeobecná ekonomická teória, úsekové prierezové ekonomiky, bankovníctvo, burzovníctvo, poisťovníctvo, daňový systém, colná politika, cestovný ruch, manažment, marketing, medzinárodné ekonomické organizácie, medzinárodná ekonomická integrácia, doprava, preprava a ďalšie.