Nezávislosť informácií - zdravie demokracie - Ottaway, J.H
Z voľného expozé viceprezidenta Dow Jones and Comp. Inc. Jamesa H. Ottawaya v HNclube 6.9.1995. Firma Dow Jones vlastní akcie firmy Economie, ktorá je majiteľom a vydavateľom Hospodárskych novín v ČR a SR. Vydavateľská filozofia, záruky slobody tlače.