Vzdelávanie manažérov v oblasti psychologických vied z hľadiska potrieb súčasnej etapy transformačného procesu ekonomiky Slovenskej republiky - Szarková, Miroslava, 1951-
Nároky na osobnostné, psychické a odborné predpoklady manažérov na všetkých úrovniach riadenia. Úspešnosť manažéra závisí aj od jeho pripravenosti v psychologickej oblasti. Vzdelávanie manažérov v psychologických vedách (psychológia reklamy, psychológia trhu, psychológia spotrebiteľského správania ap.).