Program Čisté ruky
Program "Čisté ruky" - hodnotenie programu, hlavné ciele programu - zvýšenie morálky a disciplíny, bezúhonnosť a nepodplatiteľnosť v štátnych orgánoch, ale aj v ďalších orgánoch a inštitúciách. Zmeny potrebné realizovať v oblasti legislatívy, v inštitucionálnej a organizačnej oblasti. Potreba skvalitnenia práce v oblasti personálnej politiky, výchovno-vzdelávacej a masmediálnej oblasti.