K teórii a praxi rodinnej politiky. 2 - Wingen, M.
Rozdielne modely rodinnej politiky a zmeny v spoločnosti. Modely rodinného spolužitia v prechode k budúcim spoločenským štruktúram. Znaky budúcich spoločenských a rodinných štruktúr. Základné modely rodinnej politiky - pokus o typológiu. Model zameraný na jednotlivca a jeho potreby. Prednostne celospoločensky zameraný model rodinnej politiky. Model favorizujúci rodinu ako inštitúciu. Model zameraný na človeka ako osobu. Rodinná politika a modely rodinného spolužitia.