Koncepcia i ďalšia stratégia pre sociálnu sféru v spoločnosti - Tkáč, V.
Z expozé štátneho tajomníka Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Vojtecha Tkáča v HNclube 8.12.1995. Východiská sociálnej stratégie. Nová úprava zamestnanosti. Minimálna mzda a nezamestnanosť. Nespravodlivá sociálna sieť. Postavenie manažmentu. Motivácia zamestnávateľov.