Ke kritice statistických programových paketů - Žváček, J.
Charakteristika štatistických programovacích paketov. Vstup dát. Chýbajúce údaje v logistických operáciach. Práce s dátovými súbormi. Štatistická analýza. Výstup, ovládanie panelov, nápoveda, propagácia a obchodná politika pri predaji štatistických programov.