Zákon o státní statistické službě Príloha
Zákon o štátnej štatistickej službe zo dňa 20.3.1995. Úloha štátnej štatistickej služby a orgány vykonávajúce službu. Vymedzenie pojmov: individuálny údaj, štatistické informácie, štatistické zisťovanie, spravodajské jednotky, spravodajská povinnosť, ekonomický subjekt, identifikačné číslo. Pôsobnosť Českého štatistického úradu. Štatistické zisťovanie. Podmienky plnenia spravodajskej povinnosti a ochrana dát. Poskytovanie štatistických informácií. IČO a identifikačný kód. Sankcie.