Makroekonomické ukazovatele zrkadlom koncoročného finišu Príloha Hospodárskych novín
Makroekonomické výsledky hospodárstva SR v októbri 1995. Ukazovatele menového vývoja. Vývoj na kapitálovom trhu, prehľad objemu burzových obchodov. Prehľad vybraných najobchodovanejších akcií v novembri 1995.