Prienik makroekonomických zámerov do mikroekonomiky v podmienkach oživenia ekonomiky Slovenskej republiky - Bacová, Viera
Štátna regulácia plynulého prechodu k trhu v transformujúcich sa krajinách. Riešenie tohto problému si vyžaduje zvládnutie vnútorných a vonkajších podmienok rozvoja ekonomiky. Makroekonomické zámery a vnútorné podmienky rozvoja. Makroekonomické zámery a vonkajšie podmienky rozvoja. Makroekonomické zámery a zvyšovanie výkonnosti ekonomiky.