Presaďme sa vlastným spôsobom! - Vavro, Viliam
Ohlas na články Herberta Ďurkoviča z 22. a 23.11.1995 o potrebe zachovania veľkých podnikov. Absencia koncepčného myslenia pri rozhodovaní o budúcnosti Slovenska.