Európska únia a ekonomický rast - Šíbl, Drahoš
Príčiny vyostrovania problémov nezamestnanosti v EÚ je potrebné skúmať v súvislosti s ekonomickým rastom. Makroekonomická politika. Konkurencieschopnosť. Produktivita práce v spracovateľskom priemysle EÚ zaostáva za USA a Japonskom. Nový model rozvoja Európskej únie.