Optimalizačný model medzipodnikového započítavania pohľadávok a záväzkov s použitím kapitálu - Fecenko, Jozef
Kvantitatívne metódy započítania pohľadávok a záväzkov. Optimalizácia vzájomného započítania pohľadávok a záväzkov. Optimalizácia oddlžovania podnikov po uskutočnených zápočtoch pohľadávok a záväzkov s použitím kapitálu.