Úplné náklady práce v SR za rok 1994 - Hlad, František
Výsledky výberového štatistického zisťovania ŠÚ SR u úplných nákladoch práce v SR za rok 1994. Celkové náklady práce, priame náklady práce, nepriame náklady práce. Pracovníci a náklady práce. Štruktúra nákladov práce. Hodinové náklady práce. Medzinárodné porovnanie nákladov práce. Hodinové náklady práce v priemysle v jednotlivých krajinách.