Cestovné náhrady v kolektívnom vyjednávaní - Vladárová, Marta
Cestovné náhrady vyjednané v kolektívnej zmluve. Náhrada výdavkov za cesty na návštevu rodiny. Odlišné podmienky pri poskytovaní stravného. Iné a vyššie náhrady ako stanovuje zákon.