Metodické přístupy k hodnocení pracovníků - Hüttlová, Eva
Hodnotenie pracovníkov - základná úloha personálneho riadenia. Ciele a formy hodnotenia. Kritériá hodnotenia. Metódy hodnotenia. Súčasné trendy hodnotenia pracovníkov.