Obnova sociálního smíru tripartitním dialogem
Tripartita - dôležitý nástroj na udržanie sociálneho zmieru. Súčasné systémy celoštátnej účasti zástupcov pracovníkov a zamestnancov pri praktickom uskutočňovaní vládnej politiky. Tripartitná spolupráca dosiaľ neprekračuje národnú úroveň.