Tréning pamäťových schopností pomáha zmierniť informačný tlak na manažéra - Bahnová, V.
Význam a mechanizmy pamäti. Zámerné a mimovoľné zapamätávanie. Tréning zapamätávania. Techniky externej pamäti. Test aktuálnej pamäti.