Mzdová statistika v zahraničí a podněty pro českou mzdovou statistiku. 1 - Procházka, J.
Medzinárodné organizácie a štatistika miezd. Integrovaný systém mzdovej štatistiky Medzinárodnej organizácie práce. Mzdová štatistika v Európskom štatistickom systéme. Rozvoj mzdovej štatistiky medzinárodných organizácií.