Nezamestnanosť a aktívna politika trhu práce Vývoj v Slovenskej republike v 1.-3. štvrťroku 1995 - Gajdošová, Ľubica
Vývoj nezamestnanosti v SR, jej štruktúry, miery nezamestnanosti a voľných pracovných miest. Vývoj aktívnej politiky trhu práce. Výdavky na aktívnu politiku zamestnanosti.