Bytová výstavba v Bratislave ponúka možnosti pre potencionálnych investorov zo zahraničia - Kojda, J.
J. Kojda, riaditeľ sekcie stratégie a koncepcií Magistrátu hl. m. SR Bratislavy, hovorí o spôsoboch, ako mesto nakladá s nehnuteľnosťami: vstupovanie do obchodných spoločností, klasický predaj, dohody o nájme. Snaha rozšíriť centrum mesta. Bytová výstavba.