Komentár k zákonu NR SR č.182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov. 2
Komentár k zákonu NR SR č.182/1993 Z.z. z 8. júla 1993 o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení zákona č.151/1995 Z.z. Práva a povinnosti vyplývajúce zo zodpovednosti za dodávku stavby. Povinnosti vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Práva a povinnosti vlastníkov bytov a nebytových priestorov v dome.