Komentár k zákonu NR SR o vlastníctve bytov
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.182/1993 Z.z. z 8. júla 1993 o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení zákona NR SR č.151/1995 Z.z. Zákon upravuje spôsob a podmienky nadobudnutia vlastníctva bytu a nebytových priestorov.