Vyššie ceny výrobných potrieb - Moravčík, C.
Poľnohospodárske družstvá v krajinách strednej a východnej Európy v procese makroekonomickej transformácie. Zhoršené podmienky podnikania. Zmena majetkových pomerov. Obsah a výsledky transformácie v ČR a SR. Uplatnenie členského a majetkového princípu.