Priemyselná a regionálna politika a jej finančný kontext v Slovenskej republike - Staněk, Peter
Rizikové faktory vývoja finančnej situácie ekonomiky SR. Finančné obmedzenia priemyselnej politiky. Diferenciácia a problémy podnikovej sféry. Východiskové princípy priemyselnej politiky. Infraštruktúrne projekty a regionálna politika. Situácia v slovenskej vede a technike a inovačná politika.