Dokument - Makarová, M.
Zmluva medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Maďarskej republiky o zamedzení dvojitého zdanenia a zabránení daňovému úniku v odbore daní z príjmov a z majetku, podpísaná 5.8.1994. Výklad jednotlivých ustanovení zmluvy.