Dokument
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky zo 17.11.1995 o dani z pridanej hodnoty, ktorý nadobudne účinnosť 1.1.1996. Príloha zákona: Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 6 perc.